Up to 9 planets - In tribute to Pluto

Post Reply
User avatar
Ravnodaus
Recruit
Recruit
Posts: 8
Joined: Tue Jan 09, 2018 4:17 pm

Up to 9 planets - In tribute to Pluto

Unread post by Ravnodaus »

There are other planetary system addition mods, but you want 27 or 100 planets??? Naw sun, you want up to 9.
!RiPluto.package
(623 Bytes) Downloaded 189 times
User avatar
Sporeguy98
Poster of the New User Apocalypse
Poster of the New User Apocalypse
Posts: 3
Joined: Fri Feb 16, 2018 9:07 pm

Re: Up to 9 planets - In tribute to Pluto

Unread post by Sporeguy98 »

nice:)
InsaneXade
Poster of the New User Apocalypse
Poster of the New User Apocalypse
Posts: 3
Joined: Sun Feb 03, 2019 4:09 pm

Re: Up to 9 planets - In tribute to Pluto

Unread post by InsaneXade »

hello, I been studying mods to learn how to do my own and I noticed that your mod is blank. Absolutely nothing is in it. I believe that you would need at least a gametuning~ folder and spacesolarsystem.prop.xml file but as as you can see in this snapshot it's nothing.
https://prnt.sc/mgft2b
Thanks and have a wonderful day!
User avatar
Tubbybloxian
First Class
First Class
Posts: 55
Joined: Tue Jan 01, 2019 5:30 pm
Age: 15

Re: Up to 9 planets - In tribute to Pluto

Unread post by Tubbybloxian »

I don't think this works for me.
I did Space Stage and I don't see 9 planets in a solar system.
Image
InsaneXade
Poster of the New User Apocalypse
Poster of the New User Apocalypse
Posts: 3
Joined: Sun Feb 03, 2019 4:09 pm

Re: Up to 9 planets - In tribute to Pluto

Unread post by InsaneXade »

That's because it is a blank file in sporemodder. There is nothing in, it's even 1kb, which shows practically empty. I've learned enough to fix it but I prefer to give the OP the experience
User avatar
Tubbybloxian
First Class
First Class
Posts: 55
Joined: Tue Jan 01, 2019 5:30 pm
Age: 15

Re: Up to 9 planets - In tribute to Pluto

Unread post by Tubbybloxian »

InsaneXade wrote:That's because it is a blank file in sporemodder. There is nothing in, it's even 1kb, which shows practically empty. I've learned enough to fix it but I prefer to give the OP the experience
Oh ok.

I wonder if a fixed version of this "Up to 9 planets" mod exist because I do wanna install the mod with "Easy Installer" from the Spore ModAPI, so I can see 9 planets in a solar system.
(Hopefully someone does find a patch for this mod that isn't working correctly when installing it with Easy Installer from the Spore ModAPI)
Image
Post Reply

Return to “» Stage - Space”