Davo's Flora Editor

Mods that edit the game editors can be found here.
thatoneguy
Poster of the New User Apocalypse
Poster of the New User Apocalypse
Posts: 0
Joined: Tue Jul 27, 2010 1:54 pm

Re: Davo's Flora Editor

Unread post by thatoneguy »

Dave, I'm having a bit of trouble, the term "-locale:en-us -State:floraeditor " is not found when I try to put it into the target area. :?: I would like a resolution to this problem. See, when I opened it with the default "state:floraeditor" it just..had nothing, it was the normal, vanilla flora editor. So if you could help me out here, that would be much appreciated.
User avatar
Davo
The Boss
The Boss
Posts: 2189
Joined: Sun Dec 27, 2009 1:36 am
Gender:
Age: 36

Re: Davo's Flora Editor

Unread post by Davo »

are you using GA?
have you used other mods for spore before?
TheSporeGa1
Poster of the New User Apocalypse
Poster of the New User Apocalypse
Posts: 0
Joined: Wed Jul 28, 2010 12:44 am

Re: Davo's Flora Editor

Unread post by TheSporeGa1 »

Same thing for me I am using GA and this mod is not working. I have no other mod that interferes with the Flora editor.
User avatar
Davo
The Boss
The Boss
Posts: 2189
Joined: Sun Dec 27, 2009 1:36 am
Gender:
Age: 36

Re: Davo's Flora Editor

Unread post by Davo »

did you follow my tutorial on how to install it?
Lerish
Poster of the New User Apocalypse
Poster of the New User Apocalypse
Posts: 2
Joined: Sun Sep 05, 2010 9:06 am

Re: Davo's Flora Editor

Unread post by Lerish »

It doesn't change the flora editor at all, unless you count automatically naming it Davo Flora Editor.
User avatar
MinionJoe
The GateKeeper
The GateKeeper
Posts: 74
Joined: Wed Jul 14, 2010 2:34 pm

Re: Davo's Flora Editor

Unread post by MinionJoe »

Lerish wrote:It doesn't change the flora editor at all, unless you count automatically naming it Davo Flora Editor.
That's weird, because it works just fine for lots of other people.

Regardless, there must surely be something wrong with the mod.

Because there couldn't possibly be anything wrong with your Spore installation.

DAVO! FIX THIS! :P
Image
User avatar
Davo
The Boss
The Boss
Posts: 2189
Joined: Sun Dec 27, 2009 1:36 am
Gender:
Age: 36

Re: Davo's Flora Editor

Unread post by Davo »

lol joe, you are the gatekeeper.

somewhere people are downloading version 2 or something. the latest version is on the first post of this thread, or an updated patch containing more parts exist aswell. noone seems to want to tell me where they get this file..if you didnt download it here on the forum, it isnt the latest, or possible even mine. try and read alittle more, you may have found your answer, and keep the sarcasm at home, you look silly.

im not trying to insult you, but thats what you did to me.
thematt
Recruit
Recruit
Posts: 17
Joined: Mon Aug 16, 2010 4:39 am

Re: Davo's Flora Editor

Unread post by thematt »

I dont use this mod for flora... ...I use it to save the Grox! davofloraeditor lets you save anything! I made a mouthless creature and I played as the Grox!
User avatar
Davo
The Boss
The Boss
Posts: 2189
Joined: Sun Dec 27, 2009 1:36 am
Gender:
Age: 36

Re: Davo's Flora Editor

Unread post by Davo »

i just added the forcesave mod into this one. so its a 2 in 1 ha.
Amici
Poster of the New User Apocalypse
Poster of the New User Apocalypse
Posts: 2
Joined: Sat Oct 16, 2010 3:04 pm

Re: Davo's Flora Editor

Unread post by Amici »

Is GA required for this to work properly?
User avatar
Davo
The Boss
The Boss
Posts: 2189
Joined: Sun Dec 27, 2009 1:36 am
Gender:
Age: 36

Re: Davo's Flora Editor

Unread post by Davo »

always
Lerish
Poster of the New User Apocalypse
Poster of the New User Apocalypse
Posts: 2
Joined: Sun Sep 05, 2010 9:06 am

Re: Davo's Flora Editor

Unread post by Lerish »

It doesn't change the normal flora editor. How do I get it to actually change the normal flora editor? :|
User avatar
Dragongirl123
Poster of the New User Apocalypse
Poster of the New User Apocalypse
Posts: 3
Joined: Fri Oct 15, 2010 11:27 pm

Re: Davo's Flora Editor

Unread post by Dragongirl123 »

I realy don't understand how to git to the flora editor, I don't understand your guide... :?: :?: :?: Right now i'm just using the forcesave to save the BetterSpore parts...mehehe...like...grox parts...super-strong cell parts for creatures...too small/too larg parts...all of that stuff,I think the only thing I don't have is the FLORA EDITOR! :cry:
User avatar
Davo
The Boss
The Boss
Posts: 2189
Joined: Sun Dec 27, 2009 1:36 am
Gender:
Age: 36

Re: Davo's Flora Editor

Unread post by Davo »

tehgame
Poster of the New User Apocalypse
Poster of the New User Apocalypse
Posts: 1
Joined: Sun Oct 24, 2010 9:20 am

Re: Davo's Flora Editor

Unread post by tehgame »

how do u launch the editer
User avatar
Davo
The Boss
The Boss
Posts: 2189
Joined: Sun Dec 27, 2009 1:36 am
Gender:
Age: 36

Re: Davo's Flora Editor

Unread post by Davo »

goto top of page
thematt
Recruit
Recruit
Posts: 17
Joined: Mon Aug 16, 2010 4:39 am

Re: Davo's Flora Editor

Unread post by thematt »

Davo wrote:i just added the forcesave mod into this one. so its a 2 in 1 ha.
But there is just ONE thing different: normal force save didnt let me edit secret cells (by me) but this mod did! So I'm gonna switch back. but still, I want mushroom and eye parts (cell eyes are good).
User avatar
bobiscool
Recruit
Recruit
Posts: 5
Joined: Mon Feb 21, 2011 8:43 pm

Re: Davo's Flora Editor

Unread post by bobiscool »

i cant open it ever when i change it to the right thing then i open it just shows the opening movie then im at the galxey page :( :( :(
ImageTake a look at my pleasing profile in <a href="http://www.roblox.com/User.aspx?ID=1465 ... >ROBLOX</a>, a FREE online universe
Bzhuan
Private
Private
Posts: 27
Joined: Thu Dec 30, 2010 1:55 pm

Re: Davo's Flora Editor

Unread post by Bzhuan »

Wow you guys are raging buttheads if you don't even know how to get into the flora editor.
This is what you do:
make a shortcut to spore galactic adventures (not normal spore) on your desktop
then, right click on the shortcut and find an option that says "properties"
in there, there should be a tab called "shortcut". click it.
Inside, there should be something that says "Target"
copy and paste this EXCACTLY:
" -state:floraeditor" (make sure the space it there too; without the quotations of course)
so the target should look like this:
"C:Program Files (x86)Electronic ArtsSPORE_EP1SporebinEP1SporeApp.exe" -state:floraeditor

It should work. ALSO make sure you put the floraeditor mod in the data folder for SPORE_EP1, and not normal spore.
AND if it doesn't work, and you make a bunch of sad faces, I'm gonna take a butcher knife, chop off a branch from a tree, skin the bark off that branch, and I'm gonna have to WHIP YOU!!!
User avatar
Davo
The Boss
The Boss
Posts: 2189
Joined: Sun Dec 27, 2009 1:36 am
Gender:
Age: 36

Re: Davo's Flora Editor

Unread post by Davo »

Post Reply

Return to “Editor Mods”