[FALSE ALARM]SPORE DOES WORK ON WINDOWS 10, ATLEAST FOR NOW

You can find everything you need from tutorials to mods for Spore and Galactic Adventures. Hundreds of mods are stored here from the downfall of Sporedum.net, including a variety of mods that I have created. Also, you can discover ways to create creatures you thought were impossible using tutorials from DarkEdgeTV. If you need a place to store your mods, you've come to the right place!
User avatar
rob55rod
Tech Support
Tech Support
Sergeant Major of the Davo Army
Sergeant Major of the Davo Army
Posts: 3816
Joined: Sat Jul 02, 2011 9:50 am
Location: Zelem's Nexus, rebuilding.

[FALSE ALARM]SPORE DOES WORK ON WINDOWS 10, ATLEAST FOR NOW

Unread postby rob55rod » Sun Jul 05, 2015 3:34 pm

FALSE ALARM

Image

Spore does work under Windows 10, but not if Windows 10 is running under VirtualBox. I'm so sorry for this whole misunderstanding >.<

Old misunderstanding here:
Spoiler: show
DO NOT UPGRADE TO WINDOWS 10 IF YOU WISH TO BE ABLE TO PLAY SPORE. SPORE DOES NOT WORK ON WINDOWS 10, AS OF BUILD 10162, AT LATEST. I HAVE DONE SOME TESTING, AND WHILE I AM NOT CERTAIN THAT EVERYONE WILL BE AFFECTED IN THIS WAY, I FIGURE IT WOULD BE BETTER TO CAUSE A FALSE ALARM THAN TO DO NOTHING AND LET THE WINDOWS 10POCALYPSE END WHAT REMAINS OF THE SPORE COMMUNITY.

Here's a video, explaining how to survive the Windows 10pocalypse:
Having trouble with the Spore ModAPI Launcher Kit? Let us know here!

If you're reading this, you have my permission to build off of my mods as long as I am credited. Please don't mirror my work unaltered, unless I no longer provide a working download.

User avatar
Darhagonable
Guru
Guru
Master Sergeant
Master Sergeant
Posts: 385
Joined: Mon Feb 23, 2015 9:37 am
Location: somewhere in the universe
Contact:

Re: [WARNING]SPORE DOES NOT WORK ON WINDOWS 10

Unread postby Darhagonable » Sun Jul 05, 2015 4:34 pm

Omg No! I want to be able to play spore on win 10! Hope someone founds a way...
Image
Image
Image
Image


Return to “Spore”