DI unable to install because it's being used in another process

Forum rules
BEFORE YOU POST...

Remember that all mods available here REQUIRE Spore: Galactic Adventures AND patch 5.1. Patch 6\Bot Parts does NOT include Patch 5.1! (Some may work on other setups, but this is recommended)

Can't get a mod to work? Feel free to ask for help, there's always someone around to help out. Just make sure to include the following information:
a) Did you install Spore from Steam, Origin, or a Disk?
b) Is your game patched to the latest version?
c) Do you have Galactic Adventures?
d) If so, is it also patched to the latest version?
e) Where did you install the mod to?
f) What is the file's current name in the folder you installed it to?
This information is needed for us to help you!
Post Reply
Sc4tt3r_
Poster of the New User Apocalypse
Poster of the New User Apocalypse
Posts: 3
Joined: Tue Sep 22, 2020 6:52 pm
Gender:

DI unable to install because it's being used in another process

Unread post by Sc4tt3r_ »

There's already a post about this problem in which OP seemed to have found the solution but since english isn't my first language im not sure if I understand what they said, however I tried doing what I thought it meant and it didnt work. So how do I solve this?
Attachments
Captura de pantalla (6).png
Sc4tt3r_
Poster of the New User Apocalypse
Poster of the New User Apocalypse
Posts: 3
Joined: Tue Sep 22, 2020 6:52 pm
Gender:

Re: DI unable to install because it's being used in another process

Unread post by Sc4tt3r_ »

The problem seems to have extended itself to every mod I attempt to download
User avatar
rob55rod
Tech Support
Tech Support
Posts: 4081
Joined: Sat Jul 02, 2011 9:50 am
Gender:

Re: DI unable to install because it's being used in another process

Unread post by rob55rod »

Don't put the mod in your Data folder before installing it. Doing so is redundant, pointless, and in this case even damaging.
Having trouble with the Spore ModAPI Launcher Kit? Get help here!

If you're reading this, you have my permission to build off of my mods as long as I am credited. Please don't mirror my work unaltered, unless I no longer provide a working download.
Sc4tt3r_
Poster of the New User Apocalypse
Poster of the New User Apocalypse
Posts: 3
Joined: Tue Sep 22, 2020 6:52 pm
Gender:

Re: DI unable to install because it's being used in another process

Unread post by Sc4tt3r_ »

rob55rod wrote: Tue Sep 22, 2020 7:31 pm Don't put the mod in your Data folder before installing it. Doing so is redundant, pointless, and in this case even damaging.
I cannot believe it was that simple, I have been scratching my head over it for a week now and it was that simple, just don't do it in the Data folder
Post Reply

Return to “Mod Help”